Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Jedna z najlepszych sałatek, wspaniała harmonia smaków. Koniecznie wypróbujcie.
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1020
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 335
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 13
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1020
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 335
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 13
Składniki
Komosę ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Ja gotowałam około 15 minut, potem trzymałam pod kołdrą. Przestudzić. Wszystkie składniki sosu wymieszać. Jabłko pokroić w kostkę i wymieszać z resztą składników. Fetę lekko pokruszyć.