Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na śniadanie- jajka, ogórki małosolne i koperek. Proste?
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8622
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8622
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 595
Składniki
Jajka ugotować na twardo, pokroić w drobną kostkę. Ogórki małosolne pokroić w kostkę. Koperek opłukać, posiekać. Wszystko połączyć z majonezem, doprawić solą i pieprzem. Lekko schłodzić. Pyszne zarówno jako sałatka jak i w formie pasty na chleb.