Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8395
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 505
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8395
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 505
Składniki
Ugotowałam jaja 8 minut od zagotowania się wody. Schłodzone jaja pokroiłam w grubą kostkę, dodałam pokrojona konserwową paprykę, wcześniej opiekaną na grillu i obraną ze skórki. Dodałam pokrojoną w kosteczkę cebulę, szczypiorek sosy i sól i pieprz do smaku.
Bogaty smak jaja w sosie świetnie współgra z kwaskowatą papryką. Smacznego :)