Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam lekką, ale pożywną sałatkę. Przygotowanie nie zajmie więcej niż piętnaście minut.
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14999
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 133
Domowe frytki warzywne z piekarnika, podane z dodatkiem zdrowszej wersji popu...
Odsłon: 79
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14999
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 133
Domowe frytki warzywne z piekarnika, podane z dodatkiem zdrowszej wersji popu...
Odsłon: 79
Składniki
Brokuł podzielić na cząstki i obgotować około 5 minut w osolonej wodzie. Jajka obrać i pokroić na ćwiartki. Talerz, na którym będziemy serwować danie, wyłożyć umytymi i porwanymi liśćmi sałaty. Następnie dekoracyjnie ułożyć brokuł, natkę pietruszki, jajka i pokrojony ogórek. Całość posypać pokrojonym szczypiorkiem. Przygotować sos. Jego składniki wymieszać ze sobą. Czosnek oczywiście trzeba przepuścić przez praskę. Na koniec sałatkę polać sosem czosnkowym.