Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 836
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5800
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9614
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 282
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 836
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5800
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9614
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 282
Składniki
Czyścimy i szatkujemy kapustę pekińską lub sałatę lodową. Pomidory kroimy w odpowiadające nam kawałki, cebulę czerwoną w plasterki, jajka w ćwiartki. Otwieramy puszkę tuńczyka, osączamy z sosu własnego. Przygotowujemy tależyki sałatkowe i w/g zdjęcia lub indywidualnej inwencji nakładamy składniki na talerzyk. Oliwę dobrej jakości mieszamy z octem balsamicznym, solą i pieprzem. Skrapiamy powstałym sosem naszą sałatke, przystawkę. PS.: nie podaję ilości oliwy i octu balsamicznego, bo każdy może w/g własnego uznania i smaku zastosować proporcje. Ilość składników również zależy od ilości osób dla których będziemy przygotowywać przystawkę.