Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10409
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336745
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4274
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423603
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10409
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336745
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4274
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423603
Składniki
Czyścimy i szatkujemy kapustę pekińską lub sałatę lodową. Pomidory kroimy w odpowiadające nam kawałki, cebulę czerwoną w plasterki, jajka w ćwiartki. Otwieramy puszkę tuńczyka, osączamy z sosu własnego. Przygotowujemy tależyki sałatkowe i w/g zdjęcia lub indywidualnej inwencji nakładamy składniki na talerzyk. Oliwę dobrej jakości mieszamy z octem balsamicznym, solą i pieprzem. Skrapiamy powstałym sosem naszą sałatke, przystawkę. PS.: nie podaję ilości oliwy i octu balsamicznego, bo każdy może w/g własnego uznania i smaku zastosować proporcje. Ilość składników również zależy od ilości osób dla których będziemy przygotowywać przystawkę.