Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W związku ze zbliżającymi się Świętami Wielkanocnymi następna propozycja na szybką, prostą i smaczną sałatką idealną jako dodatek na pięknie zastawionym stole.
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24421
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 342
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 380
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24421
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 342
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 380
Składniki
Warzywa myjemy. Do garnka wkładamy ziemniaki, marchewki, jajka, pietruszkę i selera. Zalewamy wodą i gotujemy aż będą miękki. Studzimy. W między czasie jak warzywa się gotują obieramy jabłko i kroimy w drobną kostkę. Ogórki kiszone również kroimy w drobną kostkę. Groszek odsączamy i dodajemy do miski z jabłkiem i ogórkiem. Gdy ugotowane warzywa przestygną, obieramy i kroimy w drobną kostkę po czym wrzucamy do miski. Jajka obieramy i również drobno siekamy. Doprawiamy solą i pieprzem, po czym dodajemy musztardę i majonez. Wszystko dokładnie mieszamy. Najlepiej smakuje schłodzona.