Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczna sałatka, ale można zaskoczyć rodzinę inną dekoracją niż zwykle.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 56
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31220
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 390
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1492
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 56
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31220
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 390
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1492
Składniki
Marchewkę, pietruszkę, selera, ziemniaki ugotować. Jajka ugotować na twardo. Wystudzone i obrane warzywa pokroić w kostkę. Pokroić również jajka ugotowane na twardo. Obrane, pozbawione gniazd nasiennych jabłka pokroić w kostkę i tak samo ogórki, cebulkę. Dwa ogórki pozostawić do dekoracji i pokroić w plasterki. Wszystkie składniki wymieszać, włącznie z posiekaną natką, groszkiem, kukurydzą. Troszkę kukurydzy odłożyć do dekoracji. Dodać majonez, musztardę i przyprawy, sól do smaku. Ułożyć na półmisku np w kształt węża i udekorować wg uznania. Smacznego.