Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna polska sałatka jarzynowa z ugotowanych warzyw z dodatkiem majonezu.
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 257
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 41
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 257
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 41
Składniki
4 jajka siekamy.
Warzywa siekamy lub ścieramy na tarce.
Kukurydzę i fasolkę odsączamy z zalewy.
Warzywa oraz jajka łączymy, dodajemy fasolkę i kukurydzę. Mieszamy z majonezem.
Doprawiamy i wstawiamy na 1,5 godziny do lodówki.
Z plastrów marchwi, buraka i rzodkiewki wycinamy płatki "bratków".
1 jajko ścieramy na tarce, posypujemy sałatkę. Układamy płatki "bratków". Ozdabiamy natką pietruszki.