Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najbardziej popularnych sałatek, szczególnie w okresie świątecznym. Takie tradycyjne smaki zawsze trafiają w gusta naszych gości, no i oczywiście nasze. Czasami warto „zaszaleć” i dodać coś od siebie. Tym razem poszliśmy za ciosem, namową naszej koleżanki, by dodać musztardę ze smażoną cebulką. Wyszła delikatna, lekko słodkawa sałatka z aksamitnym sosem majonezowo-musztardowym.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7772
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 262
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2897
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 572
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7772
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 262
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2897
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 572
Składniki
Ziemniaki, marchew i seler gotujemy do miękkości. Razem z ugotowanymi jajkami i ogórkami (obranymi ze skórki), kroimy w drobną kostkę. Groszek odsączamy z zalewy. Wszystko delikatnie łączymy z majonezem i musztardą. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.