Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najbardziej popularnych sałatek, szczególnie w okresie świątecznym. Takie tradycyjne smaki zawsze trafiają w gusta naszych gości, no i oczywiście nasze. Czasami warto „zaszaleć” i dodać coś od siebie. Tym razem poszliśmy za ciosem, namową naszej koleżanki, by dodać musztardę ze smażoną cebulką. Wyszła delikatna, lekko słodkawa sałatka z aksamitnym sosem majonezowo-musztardowym.
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2601
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 105062
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2040
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5909
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2601
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 105062
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2040
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5909
Składniki
Ziemniaki, marchew i seler gotujemy do miękkości. Razem z ugotowanymi jajkami i ogórkami (obranymi ze skórki), kroimy w drobną kostkę. Groszek odsączamy z zalewy. Wszystko delikatnie łączymy z majonezem i musztardą. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.