Sałatki Przepis na:
3-4 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Kalafiora ugotować w osolonej wodzie, podzielić na małe różyczki. Jajko zetrzeć na tarce o grubych oczkach, koperek drobno posiekać. Składniki delikatnie wymieszac ze sobą, doprawić do smaku solą i pieprzem. Polać jogurtem naturalnym.
Zamiast jogurtu naturalnego można oczywiście użyć majonezu. Sałatka będzie równie smaczna.
Na skróty
Komentarze do przepisu (6)

aniolywkuchni 16 stycznia 2014Zgłoś do usunięcia
wlasnie mamy kalafior:)2 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 15 stycznia 2014Zgłoś do usunięcia
Takiego jeszcze nie jadłam, poczekam jak będą świeże i zrobię wg tego przepisu.Pozdrawiam, a może powróżyć ? Odpowiedzi: 1 ▼
2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ewaaa 15 stycznia 2014Zgłoś do usunięcia
lekka sałatka, pięknie podana :) Odpowiedzi: 2 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz