Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie kalafiora z słonym serem feta i wyrazistym porem. Smaczna i prosta sałatka na każdą okazję:) Do sałatki możemy dodać mięso: pieczony schab lub wędzoną szynkę.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 139
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 203
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 511
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 139
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 203
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 511
Składniki
Kalafiora dzielimy na różyczki, wrzucamy do osolonego wrzątku, gotujemy 3-5 min, odcedzamy i studzimy. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Por /białą część/ dokładnie oczyszczamy i drobno kroimy. Do pora, jajek i kalafiora dodajemy pokrojony w kostkę ser feta, majonez i doprawiamy do smaku solą i pieprzem /ewentualnie możemy dodać czosnek granulowany/. Mieszamy. Odstawiamy na 20 min.