Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie kalafiora z słonym serem feta i wyrazistym porem. Smaczna i prosta sałatka na każdą okazję:) Do sałatki możemy dodać mięso: pieczony schab lub wędzoną szynkę.
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 500
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 120
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 80
Moje ulubione ciasto czekoladowe, tym razem z dodatkiem przyprawy do piernika...
Odsłon: 168
Łosoś teryiaki to aromatyczne, wręcz ekskluzywne danie na specjalne okazje. J...
Odsłon: 742
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 500
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 120
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 80
Moje ulubione ciasto czekoladowe, tym razem z dodatkiem przyprawy do piernika...
Odsłon: 168
Łosoś teryiaki to aromatyczne, wręcz ekskluzywne danie na specjalne okazje. J...
Odsłon: 742
Składniki
Kalafiora dzielimy na różyczki, wrzucamy do osolonego wrzątku, gotujemy 3-5 min, odcedzamy i studzimy. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Por /białą część/ dokładnie oczyszczamy i drobno kroimy. Do pora, jajek i kalafiora dodajemy pokrojony w kostkę ser feta, majonez i doprawiamy do smaku solą i pieprzem /ewentualnie możemy dodać czosnek granulowany/. Mieszamy. Odstawiamy na 20 min.