Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Któż z nas nie lubi prostych i szybkich sałatek? Ta smakowita sałatka kartoflana według Ewy Wachowicz idealnie sprawdzi się w roli dodatku do obiadu, na grillu lub jako samodzielna przekąska.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8122
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 398
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8122
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 398
Składniki
Ziemniaki i jajka pokroić w grubą kostkę, pieczarki w grube plastry (jeśli są małe można zostawić je w całości). Wymieszać w misce.
Jogurt połączyć z majonezem i musztardą. Przyprawić solą i pieprzem. Przełożyć do miski. Dorzucić posiekaną natkę pietruszki i wymieszać.