Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon zaczyna się na rzodkiewkę, korzystajmy i zróbmy pyszną sałatkę
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113076
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 468
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 802
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113076
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 468
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 802
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Składniki
1. Pora kroimy w plasterki, rzodkiewkę oraz ogórki w kostkę 2. Jajka obieramy ze skorupek i drobno siekamy 3. Dodajemy kukurydzę oraz pokrojony w kostkę ser żółty i szynkę
4. Na koniec łączymy z majonezem, doprawiamy pieprzem oraz solą i dokładnie mieszamy
5. Sałatka gotowa 6. Smacznego