Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon zaczyna się na rzodkiewkę, korzystajmy i zróbmy pyszną sałatkę
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 323
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 732
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 748
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 37
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 323
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 732
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 748
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 37
Składniki
1. Pora kroimy w plasterki, rzodkiewkę oraz ogórki w kostkę 2. Jajka obieramy ze skorupek i drobno siekamy 3. Dodajemy kukurydzę oraz pokrojony w kostkę ser żółty i szynkę
4. Na koniec łączymy z majonezem, doprawiamy pieprzem oraz solą i dokładnie mieszamy
5. Sałatka gotowa 6. Smacznego