Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W upalne dni najlepsza sałatka na kolację. Do niej pieczywo czosnkowe i uczta wieczorna gotowa.
Przepis dnia
Królowa grilla :)
Odsłon: 3004
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 231
Przepis dnia
Królowa grilla :)
Odsłon: 3004
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 231
Składniki
Mix sałat przekładamy do dużej miski. Cebulę kroimy w półkrążki, szczypior drobno. Pomidory kroimy w łódeczki, obranego ze skórki ogórka w plasterki. Pokrojone warzywa przekładamy do miski.
Składniki sosu łączymy w osobnej miseczce. Przelewamy do warzyw. Całość mieszamy i odstawiamy do lodówki do schłodzenia.
Podajemy sałatkę z pieczywem czosnkowym, grzankami lub ciabattą.
Sałatka letnia błyskawiczna gotowa!