Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rukola, pomidorki koktajlowe (czerwone, żółte, fioletowe), papryka czerwona i żółta, cebula cukrowa, ser pleśniowy, nasiona dyni i orzeszków pinii (sprazone na patelni). Do tego pyszny sosik składający się z miodu oraz octu balsamicznego. Warzyw dodajemy, w zależności ile osób chcemy uraczyć tą jakże prostą i smaczną sałatką. Pychota! Proste, zdrowe i smaczne ;)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 23
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1203
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 58
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 23
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1203
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 58
Składniki
Kroimy wszystkie warzywa, oraz ser pleśniowy. Pestki dynii orzeszków prazymy na patelni. Mieszamy i robimy sosik składający się z miodu oraz octu. Robimy wedle swoich preferencji ( niektórzy wolą bardziej octowe a niektórzy miodowe).