Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rukola, pomidorki koktajlowe (czerwone, żółte, fioletowe), papryka czerwona i żółta, cebula cukrowa, ser pleśniowy, nasiona dyni i orzeszków pinii (sprazone na patelni). Do tego pyszny sosik składający się z miodu oraz octu balsamicznego. Warzyw dodajemy, w zależności ile osób chcemy uraczyć tą jakże prostą i smaczną sałatką. Pychota! Proste, zdrowe i smaczne ;)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112769
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 80
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 204
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 347
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 608
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112769
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 80
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 204
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 347
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 608
Składniki
Kroimy wszystkie warzywa, oraz ser pleśniowy. Pestki dynii orzeszków prazymy na patelni. Mieszamy i robimy sosik składający się z miodu oraz octu. Robimy wedle swoich preferencji ( niektórzy wolą bardziej octowe a niektórzy miodowe).