Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przy tej sałatce zawsze można poszaleć. Wszystkie składniki idealnie komponują się.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Ananasa, fasolę, groszek, kukurydzę i tuńczyka osączamy z zalewy. Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu, odcedzamy, przelewamy zimną wodą. Jajka gotujemy na twardo, kroimy w kostkę. Ser ścieramy na dużych oczkach. W misce układamy warstwami groszek, kukurydzę, fasolę, jajka, tuńczyka, ananas, ser i makaron. Każdą warstwę, oprócz makaronu, smarujemy majonezem. Posypujemy posiekaną natką, przykrywamy i wstawiamy do schłodzenia.