Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przy tej sałatce zawsze można poszaleć. Wszystkie składniki idealnie komponują się.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1093
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1070
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2125
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1093
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1070
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2125
Składniki
Ananasa, fasolę, groszek, kukurydzę i tuńczyka osączamy z zalewy. Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu, odcedzamy, przelewamy zimną wodą. Jajka gotujemy na twardo, kroimy w kostkę. Ser ścieramy na dużych oczkach. W misce układamy warstwami groszek, kukurydzę, fasolę, jajka, tuńczyka, ananas, ser i makaron. Każdą warstwę, oprócz makaronu, smarujemy majonezem. Posypujemy posiekaną natką, przykrywamy i wstawiamy do schłodzenia.