Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na pudełkowy lunch do pracy - sałatka makaronowa z kremową burratą, warzywami i aromatycznym pesto.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 224
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4508
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12217
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6928
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5657
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 224
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4508
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12217
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6928
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5657
Składniki
Makaron przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Po ugotowaniu schładzamy. Użyłam makaronu bazyliowego, który świetnie pasuje do dań z włoskim charakterem. Pomidory, suszone pomidory, ogórki, oliwki i jalapeno kroimy. Warzyw łączymy z makaronem, pesto i ziołami. Mieszamy dokładanie. Dzielimy na 2 porcje. Na każdej porcji układamy połówkę odcedzonej burraty. Ser jest miękki w środku, więc ładnie rozleje się na całość. Przed podaniem polewamy odrobiną octu balsamicznego i dekorujemy świeżym rozmarynem.