Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na pudełkowy lunch do pracy - sałatka makaronowa z kremową burratą, warzywami i aromatycznym pesto.
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18424
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7031
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30580
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29319
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18424
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7031
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30580
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29319
Składniki
Makaron przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Po ugotowaniu schładzamy. Użyłam makaronu bazyliowego, który świetnie pasuje do dań z włoskim charakterem. Pomidory, suszone pomidory, ogórki, oliwki i jalapeno kroimy. Warzyw łączymy z makaronem, pesto i ziołami. Mieszamy dokładanie. Dzielimy na 2 porcje. Na każdej porcji układamy połówkę odcedzonej burraty. Ser jest miękki w środku, więc ładnie rozleje się na całość. Przed podaniem polewamy odrobiną octu balsamicznego i dekorujemy świeżym rozmarynem.