Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie makaronu w sałatkach sprawdza się idealnie. Tym razem proponujemy w bezmięsnej, pożywnej i aromatycznej wersji.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 360
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 160
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 360
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 160
Składniki
Makaron gotujemy al dente, odcedzamy i studzimy. Cieciorkę, groszek i kukurydzę osączamy z zalewy. Jajka, ogórki i seler kroimy w kostkę. Por kroimy w kostkę i sparzamy. Odcedzamy i studzimy. Koperek siekamy. Wszystkie składniki przekładamy do miski i dokładnie łączymy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.