Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka, którą zrobimy w 10 minut.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 163
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 71
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1130
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 163
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 71
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1130
Składniki
1. Sałatę lodową rwiemy na małe kawałki i przekładamy do miski. 2. Do naczynia wlewamy oliwę, wsypujemy zioła i wyciskamy sok z cytryny, dokładnie mieszamy i łączymy z sałatą. 3. Dodajemy pokrojone w kostkę warzywa: papryki, ogórek i pomidory. 4. Następnie dokładamy kukurydzę i doprawiamy pieprzem oraz solą. 5. Na koniec mieszamy z pokrojonym serem fetą i przekładamy do naczynia.
6. Sałatka gotowa.