Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna sałatka meksykańska z awokado i brzoskwiniami idealna na różne okazje i spotkania towarzyskie
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1323
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 256
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 50
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 44
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1323
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 256
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 50
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 44
Składniki
Wszystkie składniki na sos połącz ze sobą. Kukurydzę i brzoskwinie odsącz na sicie. Wszystkie warzywa, awokado i brzoskwinie pokrój w kostkę. Kolendrę posiekaj drobno.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj dodaj sos. Sałatkę wstaw do lodówki na około 1 godzinę. Podawaj z nachosami.