Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiona, szybka i prosta sałatka mojej mamy. Wszystkim smakuje i zawsze prosimy o WIĘCEJ....
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1512
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1259
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1109
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1512
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1259
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1109
Składniki
Czerwoną cebulę posiekać i moczyć min. pół godziny w lodowatej wodzie będzie delikatniejsza. Obrane jabłko i buraki zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać odcedzoną cebulę, szczyptę cukru, sól i ocet balsamiczny. Dokładnie wymieszać, przykryć i odstawić do lodówki na godzinkę lub przynajmniej pół godziny. Gotowe.