Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiona, szybka i prosta sałatka mojej mamy. Wszystkim smakuje i zawsze prosimy o WIĘCEJ....
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 486
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 546
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 847
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 486
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 546
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 847
Składniki
Czerwoną cebulę posiekać i moczyć min. pół godziny w lodowatej wodzie będzie delikatniejsza. Obrane jabłko i buraki zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać odcedzoną cebulę, szczyptę cukru, sól i ocet balsamiczny. Dokładnie wymieszać, przykryć i odstawić do lodówki na godzinkę lub przynajmniej pół godziny. Gotowe.