Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże i kruche warzywa polane pysznym sosem na basie musztardy francuskiej i oliwy z oliwek. No czy może być jakiś lepszy dodatek do grilla?
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 38
Czy jest szybki sposób na zrobienie pysznych pierogów? Jest! Tajemnica tkwi...
Odsłon: 38
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 466
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 38
Czy jest szybki sposób na zrobienie pysznych pierogów? Jest! Tajemnica tkwi...
Odsłon: 38
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 466
Składniki
Warzywa dokładnie myjemy. Sałatę rwiemy na małe kawałki, a ogórki kroimy na plasterki razem ze skórką. Z pomidora pozbywamy się nasion i kroimy w kostkę. Kukurydzę odcedzamy i dorzucamy do warzyw.
Do słoiczka wrzucamy wszystkie składniki na sos. Zakręcamy go i wstrząsamy kilka razy, żeby składniki dokładnie się połączyły. Tak przygotowanym sosem polewamy warzywa i dokładnie wszystko mieszamy. Smacznego ;)