Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5499
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 998
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11967
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5114
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5499
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 998
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11967
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5114
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1422
Składniki
Na półmisku rozłożyć mix sałat. Na wierzchu na sałacie rozłożyć obrane ze skorupek i pokrojone na ćwiartki jajka. W wolne miejsca powciskać kindziuk pozwijany w trąbki. Porozkładać pomidorki pokrojone na połówki oraz pokrojone w plasterki rzodkiewki. Całość posypać pokrojonym drobno szczypiorkiem z cebulką. Jajka oprószyć delikatnie świeżo mielonym drobnym pieprzem i solą. Sos- wymieszać olej lniany z octem jabłkowym, miodem wielokwiatowym, solą i pieprzem młotkowanym z kolendrą. Sałatkę polać sosem tuż przed podaniem. Smacznego.