Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 252
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1049
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 58
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 252
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1049
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 58
Składniki
Na półmisku rozłożyć mix sałat. Na wierzchu na sałacie rozłożyć obrane ze skorupek i pokrojone na ćwiartki jajka. W wolne miejsca powciskać kindziuk pozwijany w trąbki. Porozkładać pomidorki pokrojone na połówki oraz pokrojone w plasterki rzodkiewki. Całość posypać pokrojonym drobno szczypiorkiem z cebulką. Jajka oprószyć delikatnie świeżo mielonym drobnym pieprzem i solą. Sos- wymieszać olej lniany z octem jabłkowym, miodem wielokwiatowym, solą i pieprzem młotkowanym z kolendrą. Sałatkę polać sosem tuż przed podaniem. Smacznego.