Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wieczorkiem miałam ochotę na warzywka i zrobiłam sobie szybką sałatkę
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 314
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 469
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1179
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 314
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 469
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1179
Składniki
Sałatka: Liście sałaty rwiemy na mniejsze kawałki. Pomidor, ogórek i fetę kroimy w kostkę. Jajka kroimy na 4 części. Układamy na talerzu.
Sos: Ząbek czosnku wyciskamy i ucieramy z solą dodajemy miodu i dobrze łączymy. Następnie oliwa woda i koperek. Można dodać również odrobinę pieprzu. Mieszamy. Nasze warzywa polewamy sosem i nic tylko wystarczy zjeść. Smacznego :)