Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wieczorkiem miałam ochotę na warzywka i zrobiłam sobie szybką sałatkę
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10756
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6190
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5363
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13085
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4834
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10756
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6190
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5363
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13085
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4834
Składniki
Sałatka: Liście sałaty rwiemy na mniejsze kawałki. Pomidor, ogórek i fetę kroimy w kostkę. Jajka kroimy na 4 części. Układamy na talerzu.
Sos: Ząbek czosnku wyciskamy i ucieramy z solą dodajemy miodu i dobrze łączymy. Następnie oliwa woda i koperek. Można dodać również odrobinę pieprzu. Mieszamy. Nasze warzywa polewamy sosem i nic tylko wystarczy zjeść. Smacznego :)