Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kapusty pekińskiej to szybki, zdrowy i pyszny dodatek do obiadu. Składniki można modyfikować wg własnego uznania. U mnie dziś z dużą ilością czerwonej papryki.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113066
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113066
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Składniki
Kapustę szatkujemy
Paprykę drobno kroimy
Marchewkę obieramy i ścieramy na dużych oczkach
Podobnie ogórka ( razem ze skórką )
Koperek siekamy
Jogurt mieszamy z musztardą
Sałatkę solimy i doprawiamy pieprzem oraz łączymy z jogurtem bezpośrednio przed podaniem, jeśli zależy nam, aby warzywa zachowały chrupkość. Jeśli chcemy, aby warzywa straciły jędrność doprawiamy sałatkę wcześniej