Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8451
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8451
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Składniki
ogórka obrać, pomidora sparzyć i zdjąć skórę, papryki wyczyścić z nasion, jajka obrać cebulę również
ogórka obrać, pomidora sparzyć i zdjąć skórę, papryki wyczyścić z nasion, jajka obrać cebulę również
na talerzu układać warstwami: ogórek w plasterkach, pomidor w cząstkach, papryki w paski pocięte, cebulę w piórka pociętą, jajka w cząstki, szynka w paski pocięta a na koniec posypujemy startym serem (bułgarski ser szopski owczy lub krowi do kupienia np w auchan)
na talerzu układać warstwami: ogórek w plasterkach, pomidor w cząstkach, papryki w paski pocięte, cebulę w piórka pociętą, jajka w cząstki, szynka w paski pocięta a na koniec posypujemy startym serem (bułgarski ser szopski owczy lub krowi do kupienia np w auchan)