Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2307
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18052
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2041
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2307
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18052
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2041
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Oczyszczone pieczarki wrzucamy do wrzącej osolonej wodzie i gotujemy pod przykryciem na wolnym ogniu przez 10 minut. Moje pieczarki były średniej wielości, duże pieczarki przekroić na pół. Po ty czasie przecedzić i zostawić na durszlaku do przestudzeniu. Zimne odcedzić z nadmiaru wody. Pieczarki, jajka, cebulę, ogórki pokroić w kosteczkę, dodać kukurydzę, natkę, Sól, pieprz oraz majonez. Wszystko razem wymieszać. Smacznego!