Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra sałatka(nie jest mdła)
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 600
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 795
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 308
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 600
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 795
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 308
Składniki
Pieczarki odcedzamy z zalewy i kroimy w cienkie plasterki .
Pory myjemy a następnie przecinamy wzdłuż na połowę.Białą część kroimy w cieniutkie pół krążki 2mm. (zieloną częśc odrzucamy)Tak pokrojone pory wrzucamy do gotującej się i osolonej wody-sparzamy je przez kilka minut i odcedzamy. Ostudzone dodajemy do pieczarek.
Jajka kroimy w kostkę.
Następnie groszek i kukurydzę odcedzamy i dodajemy do pozostałych składników.
Majonez mieszamy z kilkoma łyżkami śmietany , pieprzem i solą.
Tak przygotowane składniki mieszamy i wstawiamy na ok. pół godziny do lodówki.
ŻYCZĘ SMACZNEGO!!!