Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka pieczarkowa do grilla to połączenie tradycyjnych smaków przełamanych owocową skórką z cytryny i pysznym sosem z dodatkiem miodu i oliwy.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1346
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1810
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 288
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 607
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1346
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1810
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 288
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 607
Składniki
Gotowy mix sałat opłucz pod bieżącą wodą, osusz i ułóż na półmisku. Pieczarki odsącz z zalewy, pokrój w drobniejsze kawałki i rozłóż równomiernie. Pomidorki koktajlowe przekrój na pół. Dodaj na półmisek. Posiekaj też cebulę i przełóż do pozostałych składników.
Oliwę, miód, cytrynę, sól i pieprz wymieszaj w misce. Polej sałatkę, a następnie udekoruj ją startą skórką z cytryny.