Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka pieczarkowa do grilla to połączenie tradycyjnych smaków przełamanych owocową skórką z cytryny i pysznym sosem z dodatkiem miodu i oliwy.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 531
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16796
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 527
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 531
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16796
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 527
Składniki
Gotowy mix sałat opłucz pod bieżącą wodą, osusz i ułóż na półmisku. Pieczarki odsącz z zalewy, pokrój w drobniejsze kawałki i rozłóż równomiernie. Pomidorki koktajlowe przekrój na pół. Dodaj na półmisek. Posiekaj też cebulę i przełóż do pozostałych składników.
Oliwę, miód, cytrynę, sól i pieprz wymieszaj w misce. Polej sałatkę, a następnie udekoruj ją startą skórką z cytryny.