Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka pieczarkowa do grilla to połączenie tradycyjnych smaków przełamanych owocową skórką z cytryny i pysznym sosem z dodatkiem miodu i oliwy.
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 434
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 998
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 99
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 434
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 998
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 99
Składniki
Gotowy mix sałat opłucz pod bieżącą wodą, osusz i ułóż na półmisku. Pieczarki odsącz z zalewy, pokrój w drobniejsze kawałki i rozłóż równomiernie. Pomidorki koktajlowe przekrój na pół. Dodaj na półmisek. Posiekaj też cebulę i przełóż do pozostałych składników.
Oliwę, miód, cytrynę, sól i pieprz wymieszaj w misce. Polej sałatkę, a następnie udekoruj ją startą skórką z cytryny.