Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze szybko znika ze stołu.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23155
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23155
Składniki
Kabanosy pokroić w centymetrowe kawałki. Paprykę, ogórki, cebulę pokroić w kostkę. Żółty ser zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Wkładać do salaterki. Dodać fasolę, wcześniej odsączoną na sicie i przeciśnięty przez praskę czosnek oraz majonez i musztardę. Sól i pieprz do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać. Można wstawić do lodówki na 15min, żeby smaki się połączyły. Smacznego. Dobrze jest schłodzić sałatkę.