Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka która jest obowiązkowa na moim świątecznym stole.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10388
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5987
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5313
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12826
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4579
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10388
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5987
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5313
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12826
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4579
Składniki
Pory oczyszczamy i przekrawamy wzdłuż na pół,a potem kroimy w cieniutkie paseczki. Pokrojone pory parzymy przez około 2-3 minut we wrzącej wodzie, a następnie dokładnie hartujemy zimną woda i odstawiamy do odcieknięcia z nadmiaru wody. Sparzonego i odcedzonego pora przekładamy do miski i dodajemy pokrojone w kostkę ugotowane jajka, pokrojone w kostkę korniszony, odcedzony groszek i kukurydzę oraz majonez.
Wszystko dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Smacznego !!!