Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spokojnie może posłużyć jako lekkie śniadanie czy kolacja. Sycąca, ale zarazem niskokaloryczna, zdrowa sałatka. Polecam!
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2733
Polecam.
Odsłon: 1287
Polecam.
Odsłon: 388
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 505
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2733
Polecam.
Odsłon: 1287
Polecam.
Odsłon: 388
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 505
Składniki
Ryż ugotować według przepisu na opakowaniu (użyłam ryżu w torebce), wystudzić. Selera pokroić na drobne kawałki,cebulę w kostkę. Warzywa wymieszać z zimnym ryżem, przyprawić solą, białym pieprzem oraz tabasco. Całość zalać jogurtem naturalnym, dobrze wymieszać. Uwaga: Jeżeli nie lubicie ostrych smaków, tabasco można pominąć. Fanom majonezu, którzy nie liczą kalorii proponuję wymieszać jogurt z majonezem. Sałatka będzie równie smaczna. Smacznego.