Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spokojnie może posłużyć jako lekkie śniadanie czy kolacja. Sycąca, ale zarazem niskokaloryczna, zdrowa sałatka. Polecam!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8362
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 487
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8362
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 487
Składniki
Ryż ugotować według przepisu na opakowaniu (użyłam ryżu w torebce), wystudzić. Selera pokroić na drobne kawałki,cebulę w kostkę. Warzywa wymieszać z zimnym ryżem, przyprawić solą, białym pieprzem oraz tabasco. Całość zalać jogurtem naturalnym, dobrze wymieszać. Uwaga: Jeżeli nie lubicie ostrych smaków, tabasco można pominąć. Fanom majonezu, którzy nie liczą kalorii proponuję wymieszać jogurt z majonezem. Sałatka będzie równie smaczna. Smacznego.