Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna sałatka ryżowa, która doskonale sprawdzi się w roli przekąski na wielkanocnym stole. Przepis pochodzi z 215. odcinka programu Ewa Gotuje.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1826
Polecam, pychota.
Odsłon: 604
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 492
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1826
Polecam, pychota.
Odsłon: 604
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 492
Składniki
Ryż ugotować w wodzie z solą i wystudzić. Dorzucić pokrojoną w kostkę wędlinę oraz paprykę i ananasa.
W miseczce wymieszać jogurt, majonez i musztardę. Przyprawić curry i kolorowym pieprzem. Przelać do sałatki i wszystko razem delikatnie wymieszać.