Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka na każdą okazję.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11828
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16012
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5057
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11828
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16012
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5057
Składniki
Ugotowaną pierś kroję w kostkę.Paprykę w paski.Fasolę płuczę i czekam aż woda dobrze zleci.
Dodaję ugotowany zimny ryż.Wszystko mieszam z majonezem i odstawiam na chwilkę,żeby smaki się 'połączyły'.Ja nie doprawiam ponieważ pierś gotowałam w rosolę,a ryż z dodatkiem kostki rosołowej.