Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka na każdą okazję.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1391
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1295
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 305
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1391
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1295
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 305
Składniki
Ugotowaną pierś kroję w kostkę.Paprykę w paski.Fasolę płuczę i czekam aż woda dobrze zleci.
Dodaję ugotowany zimny ryż.Wszystko mieszam z majonezem i odstawiam na chwilkę,żeby smaki się 'połączyły'.Ja nie doprawiam ponieważ pierś gotowałam w rosolę,a ryż z dodatkiem kostki rosołowej.