Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na co dzień i od święta, prosta i smaczna.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12093
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 153
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8897
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155550
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1215
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12093
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 153
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8897
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155550
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1215
Składniki
Ryż gotujemy w osolonym wrzątku na sypko. Odcedzamy i studzimy. Por kroimy w ćwierć plasterki, a surimi w dużą kostkę, dodajemy do ryżu razem z kukurydzą i koperkiem, mieszamy. Majonez mieszamy z sosem 1000 wysp i również dodajemy do ryżu, całość dokładnie mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem schładzamy w lodówce.