Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie nadaje się do kiełbasek z grila
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Ryż gotujemy na sypko. Odcedzamy, przelewamy wodą in schładzamy. Oczyszczona paprykę kroimy w kostkę razem z ogórkami i jajkami. Pokrojony w ćwiartki por kroimy w paseczki. Kukurydze i groszek odcedzić, i dodać do ryżu razem z pokrojonymi warzywami i majonezem. Wszystko ze sobą połączyć i doprawić solą i pieprzem.