Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To, że lubię sałatki z serem żółtym nie jest już chyba tajemnicą. A więc chyba Was nie zaskoczy moja dzisiejsza propozycja. To lekka modyfikacja sałatki z sera żółtego, która już jest na blogu. Tym razem postanowiłam dodać do sera rukolę zamiast szczypiorku i użyłam pomidorków koktajlowych. Porównajcie przepisy i skorzystajcie z tego, który bardziej Wam odpowiada.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1733
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15170
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4099
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8944
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1733
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15170
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4099
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8944
Składniki
Ser żółty kroimy w cienkie słupki, pomidorki na połówki. Paprykę konserwową i cebulę kroimy w drobną kostkę. Rozdrobnione składniki mieszamy ze sobą, dodajemy majonez, posiekaną rukolę. Sałatkę doprawiamy do smaku mielonym pieprzem i odrobiną soli. Smacznego.