Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników śledzi i nie tylko. Dobrze się sprawdza na imprezach zakrapianych. :))
Od dzieciństwa bardzo lubię brukselkę, nawet tę na maksa rozgotowaną w zupie...
Odsłon: 43
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 32
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 25
Od dzieciństwa bardzo lubię brukselkę, nawet tę na maksa rozgotowaną w zupie...
Odsłon: 43
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 32
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 25
Składniki
Śledzie kroimy na kawałki. Cebulę należy pokroić w piórka, sparzyć wrzątkiem, aby pozbyć się goryczy. Paprykę pokroić w paseczki, ogórki kiszone zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Uwaga: Jeżeli ktoś lubi można dodać majonez. Sałatka będzie równie smaczna, może nawet smaczniejsza. Smacznego :)