Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17741
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1833
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15510
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6753
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17741
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1833
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15510
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6753
Składniki
Płaty śledziowe odcedzamy z zalewy olejowej, przekładamy do miski, zalewamy wodą z papryki marynowanej, z pieczarek marynowanych i z ogórków konserwowych oraz dodajemy olej. Zalewę ze śledziami delikatnie mieszamy i odstawiamy na całą noc w chłodne miejsce.
Na następny dzień odcedzamy śledzie z marynaty, kroimy je w grube paski, przekładamy do miski i dodajemy po kolei: pokrojoną w grubą kostkę paprykę, pokrojone w plasterki ogórki i pieczarki, poszatkowaną w drobną kostkę cebulę i majonez.
Wszystko dokładnie mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem i odstawiamy w chłodne miejsce na około 2-3 godzin. Smacznego !!!