Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatki śledziowe są dość popularne na polskich stołach, dlatego trzeba je urozmaicać ciekawymi dodatkami ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8422
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8422
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Składniki
Śledzie namoczyć, fasolkę opłukać i odsączyć na sitku. Wcześniej namoczone w wodzie śledzie solone osuszyć i pokroić w kostkę. Do miski przełożyć ryby, fasolkę i pokrojone ugotowane na twarde jaja oraz pokrojone pieczarki. Z majonezu, jogurtu , musztardy i przypraw przygotować sos. Sosem zalać sałatkę i dokładnie wszystkie składniki ze sobą wymieszać. Przed podaniem schłodzić. Smacznego!