Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatki śledziowe są dość popularne na polskich stołach, dlatego trzeba je urozmaicać ciekawymi dodatkami ;)
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 257
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 40
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 257
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 40
Składniki
Śledzie namoczyć, fasolkę opłukać i odsączyć na sitku. Wcześniej namoczone w wodzie śledzie solone osuszyć i pokroić w kostkę. Do miski przełożyć ryby, fasolkę i pokrojone ugotowane na twarde jaja oraz pokrojone pieczarki. Z majonezu, jogurtu , musztardy i przypraw przygotować sos. Sosem zalać sałatkę i dokładnie wszystkie składniki ze sobą wymieszać. Przed podaniem schłodzić. Smacznego!