Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W jesienne dni każdy ma ochotę na śledzie a najlepszy jest z porem. Taką sałatkę również możemy podać na Wigilię, szybko się robi a jest bardzo smaczna.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 241
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 222
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1330
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 241
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 222
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1330
Składniki
1. Jajka gotujemy na twardo, płaty śledziowe moczymy około godziny w wodzie. 2. Pora kroimy w krążki, dodajemy odlaną z zalewy kukurydzę, posiekane ugotowane jajka, pokrojonego w kostkę śledzie oraz pokrojone również w kostkę ogórki kiszone.
3. Doprawiamy solą oraz pieprzem, łączymy wszystkie składniki z majonezem. 4. Przekładamy do naczynia, wierch dowolnie dekorujemy.
5. Smacznego.