Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna sałatka w patriotycznych kolorach
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1151
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1151
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
Pokroiłam w małą kosteczkę paprykę czerwoną, rzodkiewkę, ser feta, cebulkę i pomidora. Do tego wkroiłam szczypior. Jeśli mamy ostre rzodkiewki, cebuli należy dać mniej. Całość polałam łyżką oliwy i tak wymieszałam, aby kawałeczki sera delikatnie oblepiły warzywa.