Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Latem warto do pracy na drugie śniadanie nosić sałatki zamiast kanapek z wędliną. Im więcej witamin w organizmie tym jesteśmy mniej zmęczeni.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1180
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 216
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2231
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4287
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1180
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 216
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2231
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4287
Składniki
Wykonanie: Z oleju, soku i przypraw zrobić sos. Szpinak dokładnie oczyścić, wymieszać i odstawić na dwie godziny. Warzywa umyć, pokroić, wymieszać ze szpinakiem, doprawić do smaku i podawać.