Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Latem warto do pracy na drugie śniadanie nosić sałatki zamiast kanapek z wędliną. Im więcej witamin w organizmie tym jesteśmy mniej zmęczeni.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8314
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1208
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10050
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4599
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 637
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8314
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1208
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10050
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4599
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 637
Składniki
Wykonanie: Z oleju, soku i przypraw zrobić sos. Szpinak dokładnie oczyścić, wymieszać i odstawić na dwie godziny. Warzywa umyć, pokroić, wymieszać ze szpinakiem, doprawić do smaku i podawać.