Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Latem warto do pracy na drugie śniadanie nosić sałatki zamiast kanapek z wędliną. Im więcej witamin w organizmie tym jesteśmy mniej zmęczeni.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 899
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 290
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31551
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 899
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 290
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31551
Składniki
Wykonanie: Z oleju, soku i przypraw zrobić sos. Szpinak dokładnie oczyścić, wymieszać i odstawić na dwie godziny. Warzywa umyć, pokroić, wymieszać ze szpinakiem, doprawić do smaku i podawać.