Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Latem warto do pracy na drugie śniadanie nosić sałatki zamiast kanapek z wędliną. Im więcej witamin w organizmie tym jesteśmy mniej zmęczeni.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4940
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13353
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5826
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4940
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13353
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5826
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Składniki
Wykonanie: Z oleju, soku i przypraw zrobić sos. Szpinak dokładnie oczyścić, wymieszać i odstawić na dwie godziny. Warzywa umyć, pokroić, wymieszać ze szpinakiem, doprawić do smaku i podawać.