Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów malinowych polana gęstą śmietaną. Kwintesencja lata na talerzu!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2206
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 127
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 184
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2206
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 127
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 184
Składniki
Pomidory myjemy, osuszamy i kroimy w kostkę, dymkę w krążki, ogórki w plasterki niezbyt cienkie.
Wszystkie pokrojone warzywa przekładamy do miski i polewamy śmietaną doprawioną solą i pieprzem, Mieszamy delikatnie. Na koniec posypujemy szczypiorkiem. Prosta, letnia sałatka gotowa!