Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zielona sałatka, z ogórka, szczypiorku i zielonego groszku. Do tego pożywna i aromatyczna pierś drobiowa o smaku whisky.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 369
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1446
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 369
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1446
Składniki
Piersi kroimy na cztery części, obtaczamy w marynacie i odstawiamy do lodówki na 30 minut. Potem gotujemy na parze ok. 23-25 minut. Studzimy i kroimy w kostkę. Ogórek kroimy w półplasterki, szczypiorek siekamy. Wszystko mieszamy w misce, dodajemy jogurt, chrzan, sól, pieprz i znowu mieszamy.