Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zielona sałatka, z ogórka, szczypiorku i zielonego groszku. Do tego pożywna i aromatyczna pierś drobiowa o smaku whisky.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19339
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13078
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1733
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232194
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19339
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13078
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1733
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232194
Składniki
Piersi kroimy na cztery części, obtaczamy w marynacie i odstawiamy do lodówki na 30 minut. Potem gotujemy na parze ok. 23-25 minut. Studzimy i kroimy w kostkę. Ogórek kroimy w półplasterki, szczypiorek siekamy. Wszystko mieszamy w misce, dodajemy jogurt, chrzan, sól, pieprz i znowu mieszamy.