Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zielona sałatka, z ogórka, szczypiorku i zielonego groszku. Do tego pożywna i aromatyczna pierś drobiowa o smaku whisky.
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1721
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 323
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1721
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 323
Składniki
Piersi kroimy na cztery części, obtaczamy w marynacie i odstawiamy do lodówki na 30 minut. Potem gotujemy na parze ok. 23-25 minut. Studzimy i kroimy w kostkę. Ogórek kroimy w półplasterki, szczypiorek siekamy. Wszystko mieszamy w misce, dodajemy jogurt, chrzan, sól, pieprz i znowu mieszamy.