Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, pożywna, apetyczna sałatka na każdą okazję.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35952
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1291
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1787
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35952
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1291
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1787
        
        
                Składniki
Makaron ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Awokado obrać, usunąć pestkę pokroić w kostkę. Paprykę pokroić w kostkę. Oliwki pokroić w ćwiartki. Składniki umieścić w salaterce.
Jajka ugotować na twardo, obrać pokroić w kostkę. Fasolę osączyć z zalewy. Dodać do składników w salaterce.
Doprawić solą i pieprzem, przyprawą do sałatek, wymieszać, pozostawić aby smaki się wymieszały. Do małego słoiczka wlać oliwę z oliwek, dodać musztardę, sok z cytryny, doprawić solą i pieprzem, mieszać energicznie do uzyskania jednolitej konsystencji. Polewać sałatkę tuż przed podaniem.