Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, pożywna, apetyczna sałatka na każdą okazję.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6948
Polecam.
Odsłon: 107
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5246
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2349
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6948
Polecam.
Odsłon: 107
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5246
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2349
Składniki
Makaron ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Awokado obrać, usunąć pestkę pokroić w kostkę. Paprykę pokroić w kostkę. Oliwki pokroić w ćwiartki. Składniki umieścić w salaterce.
Jajka ugotować na twardo, obrać pokroić w kostkę. Fasolę osączyć z zalewy. Dodać do składników w salaterce.
Doprawić solą i pieprzem, przyprawą do sałatek, wymieszać, pozostawić aby smaki się wymieszały. Do małego słoiczka wlać oliwę z oliwek, dodać musztardę, sok z cytryny, doprawić solą i pieprzem, mieszać energicznie do uzyskania jednolitej konsystencji. Polewać sałatkę tuż przed podaniem.