Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, pożywna, apetyczna sałatka na każdą okazję.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7880
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3118
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7880
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3118
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Makaron ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Awokado obrać, usunąć pestkę pokroić w kostkę. Paprykę pokroić w kostkę. Oliwki pokroić w ćwiartki. Składniki umieścić w salaterce.
Jajka ugotować na twardo, obrać pokroić w kostkę. Fasolę osączyć z zalewy. Dodać do składników w salaterce.
Doprawić solą i pieprzem, przyprawą do sałatek, wymieszać, pozostawić aby smaki się wymieszały. Do małego słoiczka wlać oliwę z oliwek, dodać musztardę, sok z cytryny, doprawić solą i pieprzem, mieszać energicznie do uzyskania jednolitej konsystencji. Polewać sałatkę tuż przed podaniem.