Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta w przygotowaniu i smaczna sałatka warstwowa. W sam raz na sylwestrowy wieczór!!!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 200
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 326
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 200
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 326
Składniki
Kroimy filet z kurczaka w kostkę. Przyprawiamy go i odkładamy do lodówki na 2 godziny (po wyjęciu z lodówki smażymy naszego fileta aż uzyskamy złocisty kolor) Kroimy w kostkę nasze ogórki konserwowe. Szatkujemy kapustę pekińską i kukurydzę rzucamy na sitko, pozbywamy się tym samym zalewy z puszki.
Jak już mamy przygotowane nasze produkty. Układamy naszą sałatkę warstwowo. I po kolei: - cebulka prażona; - kapusta pekińska; - majonez; - filet z kurczaka; - ketchup; - ogórki konserwowe; - kukurydza; - majonez - ketchup; - kapusta pekińska; - ketchup - cebulka prażona. Zapraszam także do obejrzenia mojego filmu!!! Nie można zapominać, żeby naszą sałatkę podawać na drugi lub trzeci dzień. Wtedy smakuje najlepiej!!!!!