Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta w przygotowaniu i smaczna sałatka warstwowa. W sam raz na sylwestrowy wieczór!!!
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5364
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 231
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 840
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 159
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5364
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 231
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 840
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 159
Składniki
Kroimy filet z kurczaka w kostkę. Przyprawiamy go i odkładamy do lodówki na 2 godziny (po wyjęciu z lodówki smażymy naszego fileta aż uzyskamy złocisty kolor) Kroimy w kostkę nasze ogórki konserwowe. Szatkujemy kapustę pekińską i kukurydzę rzucamy na sitko, pozbywamy się tym samym zalewy z puszki.
Jak już mamy przygotowane nasze produkty. Układamy naszą sałatkę warstwowo. I po kolei: - cebulka prażona; - kapusta pekińska; - majonez; - filet z kurczaka; - ketchup; - ogórki konserwowe; - kukurydza; - majonez - ketchup; - kapusta pekińska; - ketchup - cebulka prażona. Zapraszam także do obejrzenia mojego filmu!!! Nie można zapominać, żeby naszą sałatkę podawać na drugi lub trzeci dzień. Wtedy smakuje najlepiej!!!!!