Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka z selerem konserwowym polecam
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 129
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 747
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 360
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 129
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 747
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 360
Składniki
Do przezroczystego szklanego naczynia by było ładnie widać warstwy sałatki układam po kolei polowe selera ,jajek ,kukurydzy ,ogórka szynki kolejność dowolna sole i pieprze każda warstwę po troszku na pierwsza warstwę polowa majonezu i układam druga warstwę sałatki jak wcześniej doprawiając sola i pieprzem kolejna warstwa majonezu a na sam wierzch posypuje żółtym serem robię kwiatek na środku z kiszonego ogórka
Seler odsączam z zalewy tak samo kukurydze ,jajka obieram kroje w kostkę ,szynkę kroje w kostkę ,ogórek obieram kroje w kostkę ,ser ścieram na grubych oczkach tarki .