Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna sałatka na imprezę.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7883
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7883
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Wykonanie: Groszek zalać wrzątkiem i po pięciu minutach odcedzić, powinien być miękki. Jabłka obrać i pokroić w kostkę razem z rzodkiewką, ziemniakami, jajkiem. Pora pokroić w plasterki, dokładnie rozdrobnić rękami, dodać do reszty składników i wymieszać. Dodać odsączony ostudzony, groszek, kukurydzę, przyprawić do smaku i jeszcze raz wymieszać. Wykonanie sosu: Awokado obrać, pozbawić nasiona i zmiksować blenderem razem z pozostałymi składnikami, miksować do momentu otrzymania jednolitej masy. Następnie dodać do sałatki, wymieszać i posypać posiekanym szczypiorem.