Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna sałatka na imprezę.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 457
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1147
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5859
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1148
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1230
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 457
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1147
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5859
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1148
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1230
Składniki
Wykonanie: Groszek zalać wrzątkiem i po pięciu minutach odcedzić, powinien być miękki. Jabłka obrać i pokroić w kostkę razem z rzodkiewką, ziemniakami, jajkiem. Pora pokroić w plasterki, dokładnie rozdrobnić rękami, dodać do reszty składników i wymieszać. Dodać odsączony ostudzony, groszek, kukurydzę, przyprawić do smaku i jeszcze raz wymieszać. Wykonanie sosu: Awokado obrać, pozbawić nasiona i zmiksować blenderem razem z pozostałymi składnikami, miksować do momentu otrzymania jednolitej masy. Następnie dodać do sałatki, wymieszać i posypać posiekanym szczypiorem.