Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrzebnych jest tylko 5 głównych składników i mamy szybką, prostą w wykonaniu, smaczną sałatkę na Wielkanoc.
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 211
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2626
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 223
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 233
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 211
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2626
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 223
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 233
Składniki
Myjemy szczoteczką do warzyw przygotowane ziemniaki i gotujemy w osolonej wodzie w łupinkach. Po ugotowaniu obieramy z łupinek i kroimy w półplasterki o grubości ok. 0.5 cm. Gotujemy jajka na twardo, obieramy, wystudzone kroimy w ósemki i dodajemy do ziemniaków. Ogórki kroimy w małą kostkę i również dodajemy do ziemniaków. Doprawiamy majonezem, solą, papryką (obcjonalnie) i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Wszystko razem mieszamy. Szczypiorek myjemy, osuszamy, kroimy na drobno i posypujemy górną część sałatki. Szczypiorku musi być dużo. Delikatnie mieszamy i serwujemy.